Een Gidsgesprek met Arthur Nijsten kan u doen besluiten om ook de uitvaart door Arthur Nijsten te laten uitvoeren. Betrokken en deskundig ondersteunt Arthur Nijsten u bij het afscheid nemen. Hij begeleidt u bij de zoektocht naar de inhoud en vormgeving van de uitvaart. Vanaf de melding van het overlijden tot en met de uitvaart kunt u op hem rekenen. Een voorgesprek om samen met u en uw naasten de uitvaart te bespreken en op papier te zetten behoort ook tot de mogelijkheden. Inzicht in de kosten vind u hier.

De werkwijze van Uitvaartzorg Arthur Nijsten is gericht op het begeleiden van de gehele uitvaart waarbij u zoveel mogelijk eigen inbreng kunt hebben.

Een uitvaart begeleid door Arthur Nijsten wordt tot een persoonlijk afscheid. Een afscheid als spiegel van het leven en het fundament voor de rouwverwerking.

Met het verslag van het Gidsgesprek bent u geheel vrij om een uitvaartondernemer te kiezen die bij u past, of dichter bij u in de buurt werkt. Met het gespreksverslag heeft u alle mogelijkheden op een rij en kan de ondernemer waar u voor kiest mee aan de slag zonder veel extra tijd aan voorbereidingen.